LIVRAISON GRATUITE en 48H en Belgique pour tout achat à partir de 20€ *

Rechercher
Fermer ce champ de recherche.

Zichtbaarheid van uw activiteiten met Je Réussis

De uitgeverij is al meer dan 10 gespecialiseerd in school- en kinderboeken. ‘Je Réussis’ is sinds twee jaar niet alleen meer werkboekjes, maar ook een website. 

Ikkanhet.be is dé Belgische website voor advies aan ouders die graag opvolgen wat hun kinderen op school doen en hen een beetje cultuur willen bijbrengen.

Jereussis.be, omdat ook u graag succesvol bent en het aantal bezoekers ziet stijgen.

Waarom reclame maken op Jereussis.be?

1. Omdat u uw naam verbindt aan een merk dat ouders kennen.  

Je Réussis zijn buitenschoolse werkboekjes die ouders graag voor hun kinderen kopen. Ze worden al meer dan 10 jaar verkocht in Franstalig België. 

2. Omdat het publiek van ikkanhet.be uw doelpubliek is

 • Omdat ikkanhet.be zich richt op kleuters en kinderen uit de lagere en middelbare school, want naast ouders en grootouders zijn ook zij uw doelpubliek.

Een kwalitatief doelpubliek:

 • ouders
 • grootouders
 • leerkrachten

die letten op de kwaliteit die zij hun kinderen en leerlingen aanbieden.

Terug 2018 in Carrefour-hypermarkten

3. Omdat de bezoekers van onze website onze artikels echt lezen. Want wij publiceren alleen degelijke, praktische, culturele en aantrekkelijke inhoud. Daarom hebben wij hun aandacht en lezen zij ook uw artikel.

4. Omdat aanwezig zijn op een educatieve en culturele website zoals ikkanhet.be een emotionele band schept met uw mogelijke doelpubliek.

Wat is beter dan een website steunen die kinderen helpt, kennis verspreidt, tips en advies geeft en ouders op een degelijke en intelligente manier ondersteunt om het schoolwerk van hun kinderen op te volgen.

5. Omdat u uw concurrenten beter niet alle ruimte laat innemen op Jereussis.be 

6. Omdat u op onze website meer bent dan een adverteerder, u wordt een sponsor van inhoud gericht op onderwijs en cultuur. 

7. U kunt rekenen op een team van opgeleide mensen.

Journalisten, schrijvers, vertalers, grafisch ontwerpers, historici, wetenschappers en verkopers: dat is het team van Ik kan het.

8. U kunt rekenen op redelijke prijzen.

We weten dat er maar weinig subsidies zijn voor de Belgische culturele sector. Daarom bieden wij u redelijke formules aan (zie verder).

Wie zijn wij?

Een team dat al sinds 1987 in de media werkt en internationale samenwerkingen heeft uitgebouwd, onder meer met Hachette, Fernand Nathan en Albin Michel. En ook een groep boekenuitgevers die al 20 jaar onafhankelijk werkt. 

We zijn actief op heel diverse domeinen, zoals journalistiek, letteren, geschiedenis, wetenschap, communicatie, grafisch design, marketing en zijn aanwezig in Frankrijk, Zwitserland, het Canadese Québec, Noord-Afrika, Libanon, Franstalig België, Nederlandstalig België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg..

Onze werkboekjes

Maar ook ...

Specialisten in geschreven tekst dankzij onze boeken, in beelden dankzij onze covers, in communicatie en promotie via onze pers- en marketingcampagnes voor onze verkoopacties. We hebben gebruikgemaakt van al onze vakkennis om websites te ontwikkelen met een grote meerwaarde en een sterk merkimago!

De verkoop van onze producten, niet alleen in Wallonië, maar ook in Frankrijk, Vlaanderen en Nederland, heeft onze visibiliteit op de grotere markt en aan onze grenzen flink doen stijgen.

Bezoek onze Facebook-pagina

Ik kan het in cijfers

 • 104 titels in de jongerencatalogus.

 • 585 000 verkochte exemplaren per jaar in België.

 • 2 000 tot 8000 views per dag op de pedagogische website.

 • 13 600 abonnees op de Facebook-pagina

Uw pagina aanmaken op jereussis.be

 • De omschrijving van uw activiteit op een pagina die helemaal van u is.
 • Visuals (foto’s en trailer) om mensen aan te trekken.
 • Uw geolocalisatie via Google Maps, heel belangrijk voor gezinnen.
 • Vermelding van uw evenementen, bijvoorbeeld tijdelijke tentoonstellingen, stages, themadagen, enzovoort.
 • Een team grafisch designers die uw pagina aantrekkelijk opmaken, zodat onze lezers er graag gebruik van maken.

Onze 3 tariefformules

Silver

Gold

Platinium

Prijs

€ 150 excl. btw/jaar

Prijs

€ 250 excl. btw/jaar

Prijs

€ 100 excl. btw/week

€ 3000 excl. btw/jaar

Prijzen geldig tot 31 december 2018.

Uw gratis voordelen met de formules Silver en Gold

1. Uw evenementen (tijdelijke tentoonstellingen, themadagen, stages …) worden gepubliceerd in onze rubriek ‘Wat doen we dit weekend’ en worden verspreid op onze Facebook-pagina .

2. We publiceren uw reclame op Facebook (13.600 abonnees) in ruil voor gratis toegangstickets via een wedstrijd voor de gezinnen die ons volgen. U beslist hoeveel toegangstickets u weggeeft, met een minimum van 2 x 4 tickets.

3. Wij bieden u de mogelijkheid om op onze website artikels te publiceren over onderwerpen die te maken hebben met uw activiteiten, zolang zij binnen onze richtlijnen vallen.

Retour en haut

Avant de partir...

Rejoignez le Club !

Inscrivez-vous à la lettre d’information Je Réussis pour être tenu informé des prochaines promotions.